Facebook

Twitter

Liity postituslistalle

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:632973 kpl
Share |

Syyskuu

30.9.2009

Olipas huikeat mestareiden liigan pelit. Annoimme 5 vihjettä näihin peleihin ja ainoastaan yksi meni väärin. Fiorentinan voitto Liverpoolista yllätti meidätkin. Ti-Ke aikavälille laadittu vihjeemme meni oikein triplan osalta.  Rangers+1-Sevilla 2, Bayern-Juventus X, Milan-Zurich+2 2 Tämän lapun yhteiskerroin oli 23,04 Keskiviikon vihjeemme meni täysin oikein. Kohteet olivat: Bayern-Juventus X- 3,15. Milan-Zurich+2 2-1,90. Bordeaux-Maccabi Haifa+1 X, 3,70. Yhteiskerroin lapulla oli 22,14. Pelasimme näistä myöskin tuplajärjestelmiä kuten tapoihin kuuluu. Näistä tuli todella hyviä kerroin yhdistelmiä. Paras oli 11,65 Tämä tuli siis Juventus tasurista ja Bordeauxin niukasta 1-0 voitosta.  Syyskuu kun laitetaan pakettiin, niin kokonaisuutena  meillä on ladata todella kovat näytöt osaamisestamme. 82 vihjettä ja 65 oikein.

29.8.2009

Maanantaina meillä oli peleissä ainoastaan 3 kohdetta. Pelasimme tuttuun tapaan triplaa ja tuplaa. Tripla jäi yhden maalin päähän. Heki tuli tasoihin mutta hävisi Kookoolle kuitenkin jatkoajalla. Muut ottelumme olivat HV71-MoDo ja ManC-West Ham. Pelasimme HV:n voittoa ja annoimme Modolle maalin eteen. Samalla tavalla meni myös ManC:yn peli. Tuplamme meni oikein ja antoi kertoimeksi 4,62

26.9.2009

Lauantai oli todella hyvä päivä ja osoittautui taas voitolliseksi. Annoimme vihjeet 12 eri otteluun joista 9 meni oikein.

Specialvihjeestä Teimme 2 erilaista lappua. Ensimmäisessä lapussa oli vain yksi varma kohde.Tähän osui hyvällä kertoimella. Haimme kuitenkin myös isompaa voittoa mutta sitä ei tällä kertaa tullut. Kalpa hävisi Pelicanssille. Odotimme ottelusta selkeää Kalpan voittoa.

Blues-HPK X,2                     2  2,65
Lukko-Kärpät 1                   1  1,75
Athletic-Sevilla X,2            2   2,15
Valencia-AT Madrid 1,X        X  3,30

  Yhteiskerroin 32,90

La Ligan vihje näytti tältä.

69Real Madrid-Tenerife(+2) 1,X          1  1,85
87Malaga(+2)-Barcelona X,2               X   4,65
90Valencia-At.Madrid 1,X                  X   3,30

Tuplassa laitoimme  Realin ja Barcan lapulle. Saimme yhteiskertoimeksi 8,60 Triplalapulle tuli taas todella hyvä kerroin. 28,38

(päivitetty Klo 19.30)

Olipas hieno SM-Liiga kierros vaikka emme saaneetkaan kun yhden tuplan ja singlen kiinni. Lukko/HPK tupla antoi kertoimeksi 4,63 ja Lukon voitto 1,75. Pelicans pöllytti Kalpaa ja Ässät antoi isän kädestä Tepsille. Nyt odottelemme Illan futispelien tuloksia.

24.9.2009

Serie A Vihjeessä meillä oli tällä kertaa 2 kohdetta. Niistä toinen pelattiin keskiviikkona. Palermo-Roma X. Tänään saadaan tämä tupla päätökseen. Meille riittää tasuri tai vierasvoitto ottelusta Genoa-Juventus. Näinhän siinä kävi että tasuri tuli. Saimme tuplalle todella loistavan kertoimen. Yhteiskerroin 8,99.

SM-Liiga kierroksen vihje meni nyt ensimmäistä kertaa kunnolla metsään. Saimme ainoastaan kestosuosikkimme Lukon pelin oikein.

23.9.2009

La Ligan vihjeessäkin tuli jälleen voittoa. Tuplan parina oli Villareal+1-Real Madrid 2  Xerex-Deportivo 2 Yhteiskerroin oli 5,1 Odottelemme vielä triplan valmistumista. Valencian tarvitsee voittaa tai pelata tasuri niin se riittää. Kertoimet ovat tasurilla 16,65 ja voitolla 10,2

Specialvihje saatiin juuri äsken päätökseen ja voittoahan sillä tuli. Yhteiskerroin on 19,27. Valitsimme lapulle seuraavat kohteet: Pelicans-Lukko 2, VPS-Inter X, Villareal+1- Real Madrid 2. Onnittelut voittajille.

22.9.2009 Klo 22.38

SM-Liiga vihjeessä olivat seuraavat ottelut. JYP-HPK, Pelicans-Lukko, TPS-Blues. Näistä saimme 2 kohdetta oikein. Lukko piti taas ja TPS meni viime hetken maalilla pienentämään lappujemme kerrointa. Pelasimme Kerhon voiton kautta 2 erilaista tuplaa.Nehän menivät aivan päin mäntyä. Saimme panoksemme melkein takaisin Lukon ja Tepsin voitolla. Kiitämme taas kaikkia vihjeitä tilanneita ja onnittelemme heitä, ketkä vetivät myös tuon saman tuplan oikein. Suosittelemme SERIE A vihjettä huomiselle päivälle.

Sunnuntai kasvatti taas monen meiltä vihjeen tilanneen pelikassaa todella mukavilla kertoimilla. La Ligan vihje meni täysin oikein. Pelasimme tuplan jonka kohteena oli Valencia-Sporting (X)ja Zaragoza-Valladolid (2). Saimme todella hyvän kertoimen 19,25. Serie A vihje meni yhdellä kohteella pieleen. Laitoimme Roma-Fiorentina pelin tasuriksi mutta Roma voitti selvin lukemin.Yleisvihjeessä oli seuraavat ottelut:

Chelsea-Tottenham+1 1
FC Inter-JJK+1 1
PSG-Lyon X,2

Tämäkin osui todella hyvällä kertoimella.
Tänään on välipäivä mutta huomenna jatketaan SM-Liigalla, sekä jalkapallo otteluilla.

20.9.2009

Valioliigan pitkävetovihjeessä tarjolla oli tuplajärjestelmä. Kohteiksi valitsimme Arsenal-Wigan+1 ( 1)  ja Bolton-Stoke (X) Riviin osui hieno kerroin 5,15. SM-liiga vihjeessä pelasimme tuplan ja triplan. Triplarivi meni pieleen Kerhon voittaessa Tapparan. Tuplariviin osui jälleen. Kalpa-Saipa +1 (1) ja Pelicans-TPS (2) yhteiskertoimeksi tuli 4,48.  La Ligan vihjeet osuivat kaikilla tavoilla. Tuplan kerroin oli6,65 Ottelut olivat Barcelona-Atletico+1 (1) ja Deportivo-Espanyol (2) Triplapelissä mukana oli vielä Mallorca-Tenerife (1) ja se antoi yhteiskertoimeksi 11,63 Paljon onnea kaikille voittaneille.

Serie A Vihje jatkuu meillä vielä tänään. Tässäkin pelasimme tuplan sekä triplan. Kirjoitamme tästä illemmalla lisää.

17.9.2009

Päivitetty klo 21.15

SM-Liiga vihjeissä onnistuimme saamaan tuplan kiinni todella hyvällä kertoimella. Tämän hetken kuumin joukkue Lukko ei pettänyt taaskaan vaan iski tylyt lukemat taululle Hartwallilla. Toinen suosikkimme Ilves pelasi todella hyvin ja palautti tepsin takaisin maan pinnalle. Tuplalle tuli kertoimeksi 10,60. Triplalappu ei pitänyt , koska Tappara meni ja voitti. Tulos tämän päivän lätkäpeleistä voitollinen.

No niin tämän viikon voittotili on nyt avattu. Eilen pelkästään keskiviikon peleihin laadittu pitkäveto piti kutinsa ja kertoimeksi saatiin 3:lla pelillä mukava 7,07 Vihjeessä oli Barcelona-Inter= X, Sevilla-Fc Unirea+1=1 Ja viimeinen kohde Standard-Arsenal 2 Varmistimme tämän pelin ristillä mutta harmiksemme Arsenal teki tarvittavan voittomaalin. Tänään homma jatkuu taas ja saamme kaikki tämän viikon pitkävetorivit päätökseen. Tiistaina laadittu SM-Liiga rivi on kahta kohdetta vaille valmis.

15.9.2009

Eilen meillä peleissä oli ainoastaan moniveto. Joskus on niitä päiviä kun miettii, että olis pitäny panostaa enemmän. Nimittäin lähes 200,000 kerroin jäi vain kahden maalin päähän. Käytimme systeemiä, joka maksoi 97e. Tuli sillä lapulla se pikkuvoitto. Eipä tuota nyt kannata jäädä surkuttelemaan. Keskiviikkona on taas uusi kierros ja siihen laadimme uuden pelin. Rivimäärä tulee olemaan kokoluokaltaan samankaltainen.

13.9.2009

Tämän viikonlopun kunniaksi tarjoamme kymmenelle ensimmäiselle meiliä lähettäneelle vihjeet ilmaiseksi ensi viikonlopun futistarjontaan

( Serie A ja La Liga ).Lähetä yhteystietosi viimeistään keskiviikkona klo 21.00 mennessä. Kerro viestissä myöskin oma voittotarinasi. Julkaisemme palautteita myöhemmin omassa osiossa.

voittoinfo@gmail.com

Lauantai oli sitten tällänen päivä. Jääkiekot meni aivan päinvastoin kuin me luulimme. Ainoastaan yksi kohde piti ja se oli meidän kestosuosikki Kalpa. Vakioveikkauksessa saimme 12 oikein mutta valitettavasti voittosumma ei kohonnut mäyräkoiran hintaa korkeammaksi. Futisvihjeistä Serie A ja La Ligan kohteet näyttävät tätä juttua kirjoittaessa todella hyviltä. Kirjoitan niistä aamulla lisää. Serie A vihjeet osoittautuivat tuottoisiksi. Milan pelasi tasan ja Juventus voitti. Saimme tälle tuplalle kertoimeksi 6,29 ja voittoa tuli todella mukavasti. Tänään kun Roma voittaa oman pelinsä niin viikonloppumme on pelastettu. La Ligan futisvihjeestä molemmat pitivät. Real madrid ja Barcelona. Tänään On luvassa vielä 2 peliä. Valencia, Deportivo molemmat kun pelaavat tasan tai voittavat niin kaikki futisvihjeemme ovat oikein. Tästäkin viikonlopusta tulee silloin yli 200% voitollinen. Kaikki jalkapallovihjeemme pitivät kutinsa ja voittoja tuli todella runsaasti.!

12.9.2009

Näin se homma jatkuu!! Suosittelimme kaikille pelaajillemme ilmaisvihjeessä Lukon voittoa. Se todellakin kannatti. Lauantain SM-Liiga kierrokselta napataan taas hyvät voitot. Muistakaa käyttää vihjeitämme niin, että pelaatte rivit myöskin tuplana. Kerrointa kun haluatte niin rivi kokonaisuudessa kiinni ja kädet ristiin.

11.9.2009

Eilinen SM-Liiga kierros meni lähes tulkoon juuri niin kuin uumoiltiin. Kalpa, Jokerit ja Ilves pitivät. Ainoa poikkeus tuli Kärppien pelissä. Uskoimme Kärppien vähintään yhden maalin voittoon mutta rökäletappio ei tullut edes mieleen. Onnittelut heille, ketkä onnistuivat noilla vihjeillä vetämään voitot kotiin.Viikonloppuna jatketaan.

6.9.2009

Lauantai tarjosi pelaajille paljon mannaa jalkapallon karsintapelien merkeissä. Mekin panostimme vakioon ja pitkävetoon. Vakioveikkauksessa saimme 9 oikein ja sillä ei voittoa tullut. Teimme 2 erilaista pitkävetovihjettä, joista toinen keskittyi täysin karsintapeleihin. Siinä rivissä piti ainoastaan tasapelimerkintä Tsekin ja Slovakian kohtaamisessa. Jääkiekkovihjeessä tuli voittoa ihan mukavasti. Pelasimme vapaavalintaisella systeemillä.

4 Venäjä-Suomi 1 1,40
36 Azer-Suomi X,2 4,05-1,75
42 Tshekki-Ruotsi 1,X  1,85-4,20
64 Slovakia - Tshekki X 3,15

Yhteiskerroin rivissä oli 14,27.

4.9.2009

Näin se homma lähtee käyntiin.

Pitkävetovihjeessä tarjosimme voittoja Kalpalle  ( 1,80) ja Ilvekselle (1,70). Molemmat pitivät. Kolmantena lenkkinä Tsekki, joka myös piti pintansa Suomea vastaan todella niukasti ja sai viime hetken maalilla pelastettua meidän vihjeemme. Annoimme Suomelle yhden maalin eteen. Kerroin 1,95.                             Yhteiskerroin oli 5,96 ja panostimme riviin 20e

Voittosumma oli 119,20 euroa. Voittoprosentti nousi lähes 500%

Moniveto

  1. Ei onnistunut yhtä hyvin. Lähdimme liikkeelle siitä että Tsekin ja Suomen kohtaamisessa verkot pöllyää. Ottelusta tulikin erittäin vähämaalinen, joten takkiin tuli.